Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Overzicht

Digitale cursussen

Bij aankoop van een online cursus is er een onmiddellijke toegang tot het materiaal op het leerplatform van Inksane apprenticeship.

Annuleren en retourneren

Het is niet meer mogelijk een online cursus te annuleren en de reeds betaalde som terug te vorderenvan zodra de inloggegevens met toegang tot het online leerplatform werden ontvangen door de klanten en hiermee toegang tot het online leerplatform wordt verleend.

Het is hierbij irrelevant of de klant effectief heeft ingetekend op het online leerplatform.

Het herroepingsrecht zoals geformuleerd in het WER is niet van toepassing op het verlenen van de online cursussen van Inksane.

Het herroepingsrecht geldt enkel voor de fysieke producten en niet voor de online cursussen. De ontbinding van downloads en andere leveringen van digitale inhoud, niet geleverd op een materiëledrager, is niet mogelijk.


Workshops

Deelname aan e-cursussen, cursussen, workshops en goederen met een beperkte houdbaarheid zoals voeding, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden teruggezonden. We aanvaarden ook geen producten die intiem zijn of van sanitaire aard, gevaarlijke materialen, of ontvlambare producten of gassen. Andere niet retourneerbare goederen zijn: cadeauvouchers, downloadbare software, bepaalde gezondheids- en verzorgingsartikelen.

 

Andere producten

Wij verkopen op deze website enkel e-cursussen en workshops. Geen fysieke producten.


Hulp nodig

Contacteer ons:
sandy@inksane.be
Ardooisesteenweg 166
8800 Roeselare
BE0673734977
051/220513

Winkelwagen
nl_BEDutch