Enkele belangrijke punten

Apprenticeship

Wat houdt een apprenticeship nu concreet in?

Het starten van deze apprenticeship en het doorgroeien tot een volwaardig artiest maak dat tatoeëren echt een way of life komt.
Verwacht geen 9-to-5 job, het creëren van het perfect ontwerp neemt heel wat uren in beslag.
Wij voorzien alle nodige opleidingen en begeleiding tijdens jouw apprenticeship.
Deze opleiding is niet enkel tekenen en tatoeëren, maar helpt je ook verder met o.a. toegepaste boekhouding, dermatologiebasis, hoe werken machines? Welke naalden dienen waarvoor? Hoe pas ik mijn ontwerp aan aan de anatomie van mijn klant?

Onze opleiding is niet beperkt in tijd. Je start als apprentice, en groeit vanzelf over tot volwaardige artiest. Je blijft je hele carrière lang bijleren van de artiesten rondom je.
Het contact tussen de klanten en Inksane gebeurt via onze receptie medewerker die de klant begeleidt tot zijn matching artiest.
Wij helpen je dus ook bij een groot deel administratie waardoor je focus hoofdzakelijk bij het creatieve blijft.

Wat is onze opleiding?

Dit is geen opleiding van bepaalde duur waarna je je eigen weg gaat of waarvoor iedereen zich kan inschrijven. Wij leiden enkel mensen op waarin we een duidelijke toekomst zien en die binnen Inksane mee verder willen werken en groeien.

Met een aangepast digitaal plan bieden we je de eerste stap aan op je eigen tempo. Onze online tool voorziet de nodige video’s met alle basis tips & tricks en de mogelijkheid om deze terug te bekijken.

In deze video’s krijg je alle uitleg + bijhorende oefeningen die zich richten op het verder uitbreiden van je skills.
Deze online tool brengt verschillende onderwerpen aan bod waaronder: tekenlessen, anatomie, kleurenleer, schaduwen, en legt in detail de verschillende tattoostijlen uit. 

Traject

Per video stuur je je huiswerk in, of kom je langs om de resultaten te bespreken. We sturen je bij waar nodig, en zorgen samen dat je uiteindelijk over een hoogwaardiger tattoogericht portfolio beschikt.

De online tool kan je op je eigen tempo volgen en geeft je wat ademruimte omdat dit nog te combineren valt me je eventuele huidige job/studierichting.
Na dit traject te doorlopen start je apprentischip in de shop. Vanaf nu is de opleiding niet meer combineerbaar met een job of andere opleiding.
Eens in de shop word je 1 op 1 opgeleid en gecoacht door topartiesten, met jarenlange ervaring, die uitblinken in hun vak en zich al meermaals bewezen hebben door het winnen van tattoobeurzen.

Doorlooptijd

Hoe lang elke fase duurt, hangt volledig van jezelf af en wordt telkens beoordeelt door ons.
Zodra je de tekenles afgerond hebt, en fulltime in de shop kan beginnen met oefenen, mag je rekenen op 1-2 maand doorlooptijd.
Als je dit traject doorlopen hebt ben je volledig klaar om op effectieve klanten te gaan werken en begin je dus ook geld te verdienen.
Onze taak als Inksane is klanten voorzien die bij jouw passen waardoor je hierna dus ook weer comfortabel begint te verdienen.

Belangrijk!

Niet iedereen komt in aanmerking om bij ons aan de slag te gaan.
Wij verwachten dus de correcte ingesteldheid en portfolio.
Deze 2 bepalen of je wordt aangenomen.
Houd er ook rekening mee dat het opstarten van deze opleiding wat kosten met zich meebrengt.
Kosten voor de opleiding zelf, materiaal, opstart kosten zelfstandig statuut, hygiëne opleiding.
Dit wordt in detail overlopen tijdens het eerste kennismakingsgesprek.

Winkelwagen
nl_BEDutch